Komende activiteiten

Voorbije activiteiten

Carnaval 2020

29 februari 2020
Zaal Sint Jan
Het teerfeest is nog maar net verteerd en het volgende eet-dans-plezierfestijn Carnaval komt er al aan! Het feest bij uitstek waar alles kan, nikske moet (behalve je verkleden!) en er maar één ding belangrijk is: plezier maken van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes!

Teerfeest 2020

11 januari 2020
Zaal Sint Jan
Het einde van een jaar betekent dat er nog slechts enkele nachten slapen ons scheiden van ons jaarlijks teerfeest. Het moment bij uitstek om alle leden, muzikanten, toneelspelers en Jannekes in een ontspannen en feestelijke sfeer samen te brengen om terug te blikken op het voorbije jaar, plannen te smeden voor het nieuwe jaar of elkaar gewoon een beetje beter te leren kennen.

Carnaval 2019

9 maart 2019
Zaal Sint Jan
Vermits de Paashaas besloten heeft om dit jaar iets later te komen dan normaal hebben wij er ook iets langer op moeten wachten. Maar op zaterdag 9 maart is het eindelijk zover: dan gaan we met zijn allen carnaval vieren. Het feest bij uitstek voor jong en oud, waarbij alles mag en er maar 1 ding moet: plezier maken en genieten van ’s morgens vroeg tot...

Teerfeest 2019

12 januari 2019
Zaal Sint Jan
Goede tradities moet je in ere houden. Dat willen wij met het jaarlijkse teerfeest dan ook doen, al onze leden, muzikanten, toneelspelers en Jannekes samenbrengen in een ontspannen en feestelijke sfeer.