Sint Jansfeesten 2018

23 & 24 juni 2018
Zaal Sint Jan

Elke dag zal ons terras geopend zijn waarop de dorstige kermisgangers zich tegoed kunnen doen aan een lekker drankje terwijl de kinderen zich vermaken op de kermis. Voor de voetballiefhebbers is er in de zaal een groot scherm om de WK-voetbalmatchen live te volgen.

We komen al direct in de juiste sfeer door de Sint Jansfeesten op zaterdag 23 juni om 14 uur te openen met de live-uitzending van de voetbalmatch België - Tunesië. Kom voor onze Rode Duivels supporteren in zwart- geel-rode outfit! Na de match is er de traditionele muzikale verbroedering met als programma:

  • 17 uur K.F. Sint Jansvrienden

  • 18 uur K.F. De Strijders Oosterwijk

  • 19 uur K.F. Sint Donatus Bouwel

Vanaf 20 uur tonen we terug live voetbal tot ...

Op maandagavond is er het kaartspel. Muzikanten komen al samen tegen 19u15 en zullen vanaf 19u30 een korte serenade brengen. De kaarters starten vanaf 20 uur met ‘Slagen halen’.

Inschrijving ter plaatse aan 5 euro/speler. Er wordt gespeeld over 5 ronden. De inleg wordt verdeeld als prijzenpot met een gegarandeerde minimum prijzenpot van 125 euro.

Op dinsdag 26 juni nodigen we vanaf 14 uur alle senioren uit op een gezellige namiddag muzikale ontspanning. Als act hebben we dit jaar een optreden van het gekende duo ‘Lea & Marc’ voorzien. Elke aanwezige krijgt gratis 2 belegde broodjes.

Uitzonderlijk openen we op zondagnamiddag en dinsdagavond ook ons terras en tonen we live- voetbalmatchen in de zaal.