Komende concerten

Voorbije concerten

Jaarmarkt rusthuis

15 mei 2022
WZC Wiekevorst
Onze fanfare is samen met de Koninklijke Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst, uitgenodigd om op zondag 15 mei enkele werken te komen spelen aan het Woonzorgcentrum van Wiekevorst.

Concerten 2022

19 en 20 maart 2022
Zaal Sint Jan
Dit jaar presenteren we u met plezier ons aangepast programma o.l.v. Koen Maes! We mogen voor de eerste keer ook ons eigen jeugdorkest "De Jannekes" verwelkomen. U komt toch ook?!

Fermate

9 mei 2021
Zaal Sint Jan
Een optreden (in openlucht) van onze Jannekes in het kader van "Fermate", het mooie initiatief van VLAMO waarmee ze een eerbetoon brengen aan de vele corona-slachtoffers. Onze jeugd onderschrijft hiermee ook de muzikale verbondenheid tussen muzikanten en verenigingen die al maandenlang de pauzeknop hebben moeten indrukken. Fermate, een rustpunt tussen verleden en toekomst, een moment van herinneren en verwachten.

Vernieuwing Dorpsplein

21 september 2019
Dorpsplein Wiekevorst
Op zaterdag 21 september werd het vernieuwde Dorpsplein in Wiekevorst officieel geopend. Onze fanfare heeft de feestelijkheden die dag geopend, in samenwerking met K.F. Onafhankelijkheid, door samen enkele marsen te spelen.

Concerten 2019

23 & 24 maart
CC Zwaneberg - Blauwe zaal - Heist-op-den-Berg
Kom genieten van onze jaarlijkse concerten op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 in CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Onder leiding van Kristof Falise en presentatie door Rudy Van Hool.