Het Warmste Benefietconcert

22 december 2019
CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg
Flyer Het Warmste Benefietconcert

Waarom deze avond?

33 jaar geleden kreeg ons moeke, Gaby Mols, te horen dat ze kanker had. Een zwaar verdict voor een moeder van 3 jonge kinderen. De wereld stopt op dat moment met draaien... Maar, je moet verder... met vallen en opstaan, operaties, chemo’s, bestralingen, ... maar ook met geluk zoeken in kleine dingen, lotgenoten moed in spreken, profiteren van het “leven”.

Als mater familias, maar ook als fanfare- en toneelmoeke heeft zij al die tijd haar strijd gestreden, als een leeuwin... 33 jaar van moed en hoop... een voorbeeld voor vele mensen die ze kende. Na haar overlijden in september willen we, als familie, toch een positieve boodschap brengen in deze warmste week...

Hoe kan dit mooier vertolkt worden dan door muziek? De K.F. Sint Jansvrienden brengt dan ook graag hulde aan hun erevoorzitster. Afwisselend worden gedichten voorgedragen uit “Lopen op los Zand”.

Graag willen we met deze avond onderstaande projecten steunen:

Wiekevorst tegen Kanker

"Wiekevorst tegen Kanker" zag in 2016 het levenslicht. Enkele enthousiastelingen van verschillende lokale verenigingen zamelden € 5000 in zodat een ploeg van 8 etsers kon deelnemen aan de “1000 km voor Kom op tegen Kanker”. In 2020 nemen we voor de 4e keer deel aan de “1000 km”. Ditmaal met 3 ploegen, zo zamelden we ruim € 50 000 in voorde strijd tegen kanker.

Verschillende activiteiten, een tomeloze inzet van vele vrijwilligers, de steun van sponsors én de inwoners van Wiekevorst maken van “Wiekevorst tegen Kanker” een warm verhaal van de hele gemeenschap.

G-muziek

In oktober 2013 startte de gemeente Heist-op-den-Berg met deze muzieklessen voor mensen – vooral jongeren- met een beperking. Iedere maandagavond begeleidt muziektherapeute So e Van Rompaey haar leerlingen. Zij geeft hen in individuele sessies muziektherapie, leert hen luisteren naar muziek en zelf muziek beoefenen.

Zoals u weet leeft dit project alleen dankzij “mecenaat” en zijn wij voort-durend op zoek naar nanciële steun, sponsoring. Maar de nood blijft groot!

Geef om Haar

Tussen 17.00 u en 18.30 u is iedereen welkom in de foyer van CC Zwaneberg om gratis je haar te laten knippen (min. 30 cm) of indien je reeds je haar hebtlaten knippen, om je staart te komen doneren.

Wij sturen dit dan door naar “Geef om Haar”.

Quirina van kapsalon Kwibz en haar team kunnen niet wachten om de schaar erin te zetten. Tot dan!

Praktisch

Activiteiten vanaf 17u00.
Aanvang concert om 19u00. Deuren open vanaf 18u30.