De Jannekes

Wie zijn we?

Wij "De Jannekes" zijn de jeugdafdeling van de K.F. Sint Jansvrienden uit Wiekevorst 👋 Wij zijn een gekke bende die graag samen muziek maakt!

Bij one fanfare willen we een zo goed mogelijke ondersteuning geven aan ieder kind. Daarom is onze jeugd opgesplitst in 3 verschillende groepen: initiatie, instappers en de grote jeugd.

Ons aanbod

Initiatie - 1ste en 2de leerjaarvrijdag 18u-19u

In deze groep leren de kinderen de muziekwereld op een speelse manier kennen.

Instappers - 3de tot 6de leerjaarvrijdag 19u-20u

Vanaf het eerste jaar dat je een instrument bespeelt, mag je in deze groep. Hierin leren we je hoe je je instrument beter leert kennen en hoe je op een leuke manier samen met andere kan spelen.

Grote jeugd - vanaf 13 jaarvrijdag 20u-21u

De gevorderden leren in deze groep steeds meer zichzelf te ontwikkelen als muzikant. Ze krijgen inspraak in het repertoire die ze graag spelen en worden voorbereid op de overstap naar onze "grote" fanfare.

Activiteiten

Regelmatig houden we concerten en toonmomenten waarbij de muzikantjes aan hun ouders, familie en vrienden kunnen tonen wat ze in het afgelopen jaar geleerd hebben.

Naast muziek spelen organiseert de jeugd ook andere activiteiten zoals daguitstapjes naar de cinema, Bobbejaanland en karaoke. Zo leert iedereen elkaar nog beter kennen. Ook wordt er elk jaar een jeugdweekend georganiseerd in de Hoge Rielen te Kasterlee. Alle kinderen zijn hier steeds heel enthousiast over omdat er een gezonde mix van spelletjes en muziek spelen is.

Begint het na dit te lezen bij jou ook te kriebelen? Kom dan zeker eens langs! đź‘Ť

Kom jij mee de wereld van muziek ontdekken met deze super leuke bende?

Jannekes op jeugdweekend 2021

Contact Jeugd

Jolien Van De Sande Dirigente
Dieter De Wit Jeugdverantwoordelijke 0472 89 52 16
Frauke Schiepers Jeugdverantwoordelijke 0479 17 24 99